Biografi

Jeg, Jørgen Meincke, er uddannet guldsmed hos en af Danmarks ældste og mest velansete sølv og guldsmede virksomheder, Hans Hansen i Kolding. Efter flere år i branchen, startede jeg min virksomhed i august 2001.

Efter min læretid, supplerede jeg min uddannelse og er idag en af landets få eksaminerede diamantgraderer, samt specialist alle former for ædelsten.

Min virksomhed er specialiseret i design og fremstilling af smykker, baseret på en kombination af moderne 3D teknologi og guldsmede håndværket. Min faglige baggrund og min viden indenfor 3D design er mit stærke varetegn og det stiller mig stærkt i branchen, så jeg kan opfylde stort set alle ønsker min kunde måtte have, lige fra design, udvikling og fremstilling af unika til str. serier til specielle formål.

Foruden min håndværksmæssige guldsmedeuddannelse, har jeg sidenhen erhvervet yderligere kompetencer med efteruddannelse indenfor diamant gradering, gemologi - specialisering i bedømmelse af diamanter og ædelstens typer og kvalitet.

Mine smykker er kendetegnet ved et klassisk tidløst design - kombineret med deres helt egne former og motiver. I alle mine designs er anvendt 100% ædle metaller og ædelsten af høj kvalitet, der understøtter min filosofi om at:

 

  • Smykker knytter bånd
  • Smykker har en særlig betydning og bæres med kærlighed
  • Smykker fortæller hvem du er
  • Smykker fortæller historier fra generation til generation
  • Mine smykker skal kunne findes i en pløjemark også om 500 år, så historier bevares

 

 

 

 

Navn*
Telefon
Email*
Besked*
Hvilken dag kommer efter torsdag?* (Antispam)
Fremhævede felter er ikke udfyldt korrekt

Opdateret d. 25. mar. 2013 kl. 15:02